CSI Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

In het centrum van Alkmaar is er een moord gepleegd. De politie heeft al een aantal verdachten opgepakt, maar wie is nu de dader? Daar heeft de politie jullie hulp voor nodig.

Tijdens deze spannende citygame Alkmaar staat samenwerking en teambuilding bovenaan.

Spannende Citygame in Alkmaar
Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleider. Deze zal de groep in teams verdelen, rechercheurskoffertjes uitdelen en speluitleg geven. Aan de hand van de aanwijzingen, welke door de daders zijn achtergelaten, moet je deze moordzaak zien op te lossen.

Gewapend met moderne technieken ga je op zoek naar aanwijzingen. Elk team krijgt een spykit mee dat nodig is bij het vervullen van de opdrachten, zoals het achterhalen van locaties en het ontdekken van aanwijzingen, die uiteindelijk leiden tot het ontrafelen van deze moordzaak.

In het rechercheurskoffertje zit onder andere een navigatiesysteem, een dvd-speler en een fototoestel.

Aan het einde komt de groep weer bij elkaar en trakteert de spelbegeleider iedereen op een lekker drankje. Tijdens deze break zal de spelbegeleider de antwoorden nakijken, het winnende team bekend maken en de prijs overhandigen.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spykit koffertje
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Wil je het CSI spelprogramma ergens anders spelen dan in Alkmaar? Geen probleem deze citygame is ook te spelen in Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Andere suggesties…