CSI Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Heb je het al gehoord? Er is een brute moord gepleegd in het criminele circuit. De politie in Amersfoort heeft verschillende verdachten opgepakt, maar het sluitende bewijs ontbreekt. Gelukkig ga je samen met je groep de recherche versterken en de uitkomst bieden!

Jouw groep wordt bij de start van deze citygame opgedeeld in concurrerende onderzoeksteams. Elk team van deskundigen krijgt het essentiële rechercheurskoffertje mee. De materialen in het koffertje zijn broodnodig voor het achterhalen van locaties en het vinden van aanwijzingen die tot de oplossing van deze mysterieuze moord leiden. Jouw koffertje bevat een navigatiesysteem, een telefoon, een fototoestel en nog meer hulpmiddelen.

Goed voorbereid ga je dus de straten van Amersfoort in om het mysterie te ontrafelen. Het meest deskundige team dat op het eind de meeste en beste aanwijzingen heeft, wint het spel! Samenwerking en teambuilding zijn leidend bij het uitdagende CSI Amersfoort.

Na de intensieve speururen komen jullie weer bij elkaar voor een welverdiend drankje en de onvermijdelijke prijsuitreiking. Ons CSI spelprogramma is een echte aanrader als teambuilding-activiteit of vrijgezellenuitje.

CSI Amersfoort is inclusief:
– Ervaren spelleiders
– Spelmaterialen CSI Amersfoort
– 1 consumptie per persoon
– Prijsuitreiking team van winnaars
– Prijs voor het winnende onderzoeksteam
– BTW

Andere suggesties…