CSI Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 28.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Het recherche team van Breda maakt overuren, er is een gruwelijke moord gepleegd! Ze krijgen het maar niet voor elkaar om de bijna onzichtbare puzzel van minuscule aanwijzingen die de daders achterlieten, in elkaar te schuiven. Er zijn een aantal verdachten opgepakt, maar wie is nu de echte dader? U en uw gezelschap zijn ingeroepen in de hoop om dit raadsel op te lossen!

Bij aankomst zal onze hoofdrechercheur en spelbegeleider de zaak aan jullie overhandigen. Hiervoor wordt de groep eerst verdeeld in verschillende teams, deze zullen het tegen elkaar gaan opnemen!

Elk team krijgt voor het onderzoek een rechercheurskoffertje mee, deze zal hard nodig zijn bij het vervullen van de opdrachten. Het koffertje bevat informatie over nog niet achterhaalde locaties, aanwijzingen, een navigatiesysteem, een telefoon, een fototoestel en meer. Met deze attributen moeten jullie met orginele, moderne speurtechnieken op zoek gaan naar alle aanwijzingen die kunnen leiden tot de ontrafeling van deze mysterieuze moordzaak.

Aan het eind worden beide teams weer ontvangen door de hoofdrechercheur, er mag nog wat vergaderd worden. Dan moeten de aanwijzingen worden ingeleverd met natuurlijk de naam van de waarschijnlijke dader. Al deze punten zal de hoofdrechercheur mee nemen in zijn of haar puntentelling, want natuurlijk ligt er een prijs klaar voor het team met de meeste punten en zo ook de oplossing van de moord! Wanneer de begeleiding aan het nakijken is krijgen jullie een heerlijk verkoelend eind drankje als beloning voor jullie harde speurwerk!

Het CSI Breda is een perfect uitje voor uw vrijgezellenfeest, familietuitje of personeelsuitje.

CSI Breda is Inclusief:
– Spelbegeleider
– Spykit koffertje
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW