CSI Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Er is een moord gepleegd op een oude bekende van de politie, meteen na deze liquidatie zijn er een aantal verdachten opgepakt, maar wie van deze vermoedelijke daders heeft deze moord op zijn naam staan? Daarvoor heeft de politie jullie hulp ingeschakeld!

Tijdens het CSI Spel in Eindhoven transformeren wij jullie tot echte CSI rechercheurs die met behulp van een spykit koffertje de binnenstad van Eindhoven moeten afstruinen op zoek naar aanwijzingen.  die de moordzaak kunnen oplossen.

Verdeeld in teams duiken jullie de binnenstad van Eindhoven op zoek naar aanwijzingen. Jullie worden daarbij geholpen door een spykitt koffertje gevuld met de nieuwste snufjes.

Als alle aanwijzingen bijeen zijn gesprokkeld zullen de teams weer terugkeren naar de spelbegeleider, deze zal iedereen op een welverdiende consumptie trakteren en de antwoorden nakijken. Nadat alle punten bij elkaar zijn opgeteld zal de spelbegeleider het winnende team bekend maken.

De CSI Eindhoven is geschikt voor al je groepsuitjes.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Wil je het spel ergens anders spelen dan in Eindhoven? Geen probleem het CSI spel is ook te spelen in bijvoorbeeld Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Breda.