Dancehall Workshop Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Op zoek naar een lekker pittig vrijgezellenfeestje? Eentje waar de vonken vanaf vliegen? Wacht dan niet langer en boek deze spetterende Dancehall Workshop in Amsterdam.
Dit is een workshop met een extra ‘bite’ en geeft een ‘body boost’ van de bovenste plank.
Dus laat de roze bril maar in de kast liggen en boek deze opzwepende dansworkshop!

Dancehall is een combinatie van verschillende dansstijlen waaronder Reggae en R&B. Deze dansstijl is eind jaren ‘70 ontstaan in de ‘dance halls’ in Jamaica maar vanaf de jaren ‘80 kwam de Dancehall pas echt in een stroomversnelling. Door de snellere ritmes veranderde de stijl en werden er snelle energieke dansbewegingen aan toegevoegd.
Het opzwepende karakter van deze dansstijl maakt deze workshop dé perfecte manier om uw groepsuitje of vrijgezellenfeestje extra pit te geven.

Een professionele Dancehall danseres gaat u in anderhalf uur alle ‘dance moves’ van deze uitdagende dans bijbrengen. Deze dansinstructrice kan putten uit een jarenlange ervaring en heeft op menig podia in Nederland en België haar danskunsten vertoond. Ze doet niets liever dan mensen enthousiast maken voor deze, van origine, Jamaicaanse dans. Op deze manier heeft ze van haar hobby haar beroep gemaakt en dit straalt dan ook van haar af.

Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zal ze jullie omtoveren tot echte ‘Dancehall diva’s’.

Na een lekkere warming up gaan we beginnen met het echte werk.  Dutty, Wine, Pon di River, The Bird en Give them a run, ze zullen allemaal aan bod komen.

Dit is een workshop waarbij u uw hele lichaam gebruikt en als bijkomstig voordeel wordt u er ook nog ‘ns lekker losjes van!

Voor deze workshop reserveren wij in het centrum van Amsterdam een privéruimte zodat u er van verzekerd bent dat u alleen met uw eigen groep deze workshop gaat doen. Ook is er een bar aanwezig waar jullie een lekkere versnapering kunnen bestellen ( drankjes zijn echter wel op eigen gelegenheid ).

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW