Dancehall Workshop in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben je klaar voor een sportief vrijgezellenfeest waar de vonken vanaf vliegen? Onze Dancehall Workshop in Amersfoort is ‘the real thing’!  Verras de vrijgezel en je groepsgenoten met een swingende ‘body boost’! Plezier, sfeer en succes zijn gegarandeerd!

Wat is dancehall?  Bij deze boeiende dansvorm worden Reggae en R&B gecombineerd. Ontstaan in de jaren zeventig en populair geworden in de jaren tachtig. Daarna heeft deze dansstijl zich verder uitgebreid met snellere ritmes en nieuwe dansmoves.

Met deze opzwepende workshop heb je niet alleen een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar ook een heel leerzaam en gezond samenzijn! In anderhalf uur tijd krijg je van onze professionele dansdocent alle ‘dance moves’ bijgebracht. Onze dansinstructrice gaf tal van optredens in Nederland en België, dus zij heeft haar sporen wel verdiend! Met veel enthousiasme zal ze jou en je vrijgezellengroep inspireren en opzwepen.
Als echte ‘Dancehall diva’s’ gaan jullie dansen op bijvoorbeeld Dutty Wine, The Bird, Pon di River en Give them a run. Om maar een paar klassiekers uit dit genre te noemen!

Een heerlijke actieve workshop om je vrijgezellendagje in Amersfoort in te luiden. Jullie volgen de workshop in een besloten danszaal in het hartje van Amersfoort. Waar uiteraard ook drankjes en versnaperingen verkrijgbaar zijn. Let’s dance everybody!

De Dancehall Workshop Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en professionele danslerares
– Zaalhuur danszaal
– Garantie op swingend en succesvol uitje
– BTW

Andere suggesties…