Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Workshop Amsterdam / Diva Dance Workshop Amsterdam

Diva Dance Workshop Amsterdam

Ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeestje in Amsterdam en willen jullie niets liever dan een party waar de vonken vanaf vliegen? Wacht dan niet langer en boek deze Diva Dance Workshop in onze Hoofdstad!
Onze Diva Dance Workshop is een unieke dansworkshop en perféct geschikt voor alle dansniveaus.
Tijdens deze twee uur durende dansworkshop halen wij de ‘diva’ in jullie naar boven, natuurlijk met de daarbij behorende heupbewegingen, danspassen en killerlooks!

De grootste diva’s zoals Beyonce, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Rihanna, Britney Spears en Madonna komen allemaal aan bod komen tijdens deze spetterende Diva Dance Workshop.
Zodra de bekende tunes uit de boxen knallen, gaan jullie de dansspieren even lekker los maken doormiddel van een warming up. Samen met onze ervaren dansinstructrice kom je op een ontspannen manier in de jullie mood.

Als iedereen lekker is opgewarmd gaan we los! En je hoeft niet bang te zijn dat het te moeilijk wordt want we delen alle dansmoves op in kleine stukjes zodat je het makkelijk kan bijbenen. Dus ook voor diegene zonder danservaring is deze workshop perfect geschikt. Gedurende dit twee uur durende groepsuitje toveren wij jullie om tot echte diva’s.

Dit is een workshop waarbij je, je hele lichaam gebruikt en deze workshop is perfect geschikt om jullie vrijgezellenfeest mee te beginnen, want je wordt er lekker losjes van!

Voor deze workshop reserveren wij in het centrum van Amsterdam een privéruimte zodat jullie ervan verzekerd zijn dat je deze workshop alleen met je eigen groep zal gaan doen. Zo kunnen jullie je ongegeneerd uitleven en als ware diva gedragen. Ook is er de mogelijkheid voor een lekker pauzedrankje (voor eigen rekening), om even lekker in de ‘mood’ te komen

Kruip in de huid van je favoriete diva, het is tijd voor ‘some attitude’!

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Details

Locatie
Amsterdam
Tijdsduur
2 uur
Aantal
minimaal 12 personen.

v.a.  25,00 p.p. (incl. BTW)