Escape the City Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 28.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

In deze Escape the City stadsgame is de binnenstad van Breda het strijdtoneel waarin jullie op zoek gaan naar die 10 miljoen en de sleutel van Breda. Om daarna de stad zo snel mogelijk te ontvluchten, weg van de politie en maffia, op weg naar Hawaii of de Bahama’s!

In een race tegen de klok ga je met je team geheime codes kraken, mysterieuze locaties bezoeken en ingewikkelde raadsels en puzzels oplossen. Bij Escape the City Breda wint het team wat als eerste de schat buit maakt en de sleutel vindt!

Escape the City Breda Spelverloop
Bij ons meeting point in het hartje van Breda gaat dit spannende spelprogramma van start. Hier word je in stijl ontvangen door onze Mr. Q of Mrs. X. Deze geheimzinnige spelbegeleider doet de speluitleg uit de doeken en reikt de geheimzinnige koffertjes uit waarmee het programma van start gaat. Er worden teams gemaakt en na een inspirerende aanmoediging wordt de klok ingestart. Samen lopen jullie een spannende route door Breda. Je bent dus lekker actief bezig en je ziet ook nog eens een hoop van het fraaie en historische Breda. Kom op! Er is geen tijd te verliezen!

Escape The City, uniek uitje in Breda
Escape de City is een strijd van teams onder elkaar maar ook een strijd tegen de klok. Elke cryptische aanwijzing, code of puzzel brengt je weer bij een volgende stap. Dat kan een locaties in Breda zijn of een geheime informant die jullie team weer verder helpt. Mocht je een puzzel niet weten te kraken dan kun je de noodlijn bellen. Dat gaat van de tijd af maar dat brengt je weer een stap verder! Het team dat als eerste alle codes weet te bemachtigen vindt automatisch die tien miljoen en de sleutel om Breda te ontvluchten.

Dit Escape the City Spel in Breda is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider/ spelbegeleidster
– Spelmaterialen (koffer/ telefoon/ puzzels en codes)
– 1 consumptie p.p. (na afloop)
– Prijsuitreiking
– Lekker prijsje voor het winnende team
– BTW