Escape the City Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

‘Eindhoven de beste!’ Maar is jouw team van speurneuzen en waaghalzen vandaag ook de beste?

Zoek bij Escape the City de verborgen geldbuit en daarna is het wegwezen! Vluchten met de maffia en de politie op je hielen! Elke seconde is van levensbelang. Vervul boeiende opdrachten en missies. Kraak een code, los een hoofdbrekende puzzel op en ontcijfer diverse raadsels samen met je team.

Bezoek tal van belangrijke locaties in Eindhoven. Escape the City zit boordevol uitdaging en spanning!

Escape the City Eindhoven Spelverloop
Welkom op ons meeting point in hartje Eindhoven. Mr X. wacht jullie al op voor een kennismaking en uitdagende introductie. Je hoort het achterliggende verhaal van de verborgen geldschat. Wat is de geschiedenis daarachter? Na de speluitleg en het uitdelen van de spelmaterialen begint de klok te lopen! Hup, de binnenstad van Eindhoven in om via een speurroute door het centrum de
puzzelstukjes te verbinden. Escape the City in Eindhoven is daarom lekker actief en daagt zowel je hersens als je beentjes uit! Bij terugkomst geniet je samen met je groep van een welverdiend
drankje. Tijdens de afterdrink is ook de hilarische prijsuitreiking en kan er geklapt worden voor de winnaars die een mooi prijsje ontvangen.

Waarom Escape The City in Eindhoven?
Deze citygame is er voor iedereen. Man, vrouw, jong en oud. Door de samenwerking en teambuilding is dit geschikt voor elk soort groepsuitje van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. De variatie en de vele missies maken dit programma origineel en bijzonder. Elk missie leidt tot een volgende missie en naarmate het einddoel in zicht komt gaat je bloed steeds sneller stromen. Laat je verrassen door de vele wendingen en plots van Escape the City in Eindhoven!

Escape the City Spel in Eindhoven is inclusief:
– Ervaren spelleider/ spelleidster
– Diverse unieke spelmaterialen
– 1 consumptie p.p. na bij de afsluiting
– Sfeervolle prijsuitreiking
– Een fraai prijsje voor de winnaars
– BTW