Escape the city Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Bij het fascinerende Escape the City in Haarlem ga je het centrum in op zoek naar een verloren buit. Daarna is het de bedoeling om de stad zo snel mogelijk te ontvluchten met al die miljoenen. Tijdens deze race tegen de klok telt elke seconde! Kraak de geheime codes, bezoek diverse sleutellocaties in Haarlem en los breinbrekende puzzels en raadsels op. Escape the City in Haarlem zit dus vol met spanning, teambuilding en uitdagingen.

Escape the City Haarlem Spelverloop
Op de bruisende Grote Markt in Haarlem wacht Mr X. jullie op voor de inleiding en de speluitleg. Maar eerst vertelt Mr X. het verhaal achter de verloren miljoenen. Wat is er precies gebeurd? Na de speluitleg en het verdelen van de spelkoffers klinkt het startschot. In verschillende teams duiken jullie nu de straten van Haarlem in. Volg de fascinerende route door de binnenstad van Haarlem. Bij deze sportieve en raadselachtige citygame worden zowel jullie koppies als hersens uitgedaagd. Na jullie vele inspanningen worden jullie door Mr X. beloond met een afsluitend drankje. Tijdens de afterdrink is ook de nabespreking en een sfeervolle prijsuitreiking. Wie is het winnende team?

Waarom Escape The City in Haarlem?
Waarom is Escape de City zo uitdagend? Ten eerste is tijd een cruciale factor. Deze race tegen de klok maakt dit een perfect groepsuitje voor jong en oud. Daarnaast is ook teambuilding cruciaal. Je hebt elkaars kwaliteiten nodig bij al die cryptische aanwijzingen, codes en puzzels. Elk antwoord en elke oplossing zorgt ervoor dat je weer een nieuwe aanwijzing op het spoor komt. Dit kan een geheime locatie in Haarlem zijn of wie weet een mysterieuze informant… Elke keer word je opnieuw verrast met verrassende informatie en wendingen. Loop je vast? Dan is er de noodlijn die je kan bellen, maar dan krijg je wel aftrek van minuten…. Wil je dat riskeren? Of kan jouw slimme team het helemaal zelf
af?

Escape the City Spel in Haarlem is inclusief:
– Professionele en enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen, o.a.: koffer, telefoon, raadsels, puzzels, codes
– 1 consumptie p.p., Hollandse Bar
– Prijsuitreiking en smakelijk prijsje voor de winnaars
– BTW