Etiquette Workshop Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Benieuwd hoe het echt ‘heurt’?! Schuif dan aan bij onze Etiquette Workshop. Want hoor je nou wc te zeggen, of toilet?! En hoe zit dat nou precies met de juiste tafelmanieren?! Je komt er allemaal achter tijdens deze Etiquette Workshop in Den Bosch.

Je wil natuurlijk geen flater slaan als het er op aankomt! Dus is het erg handig om kennis te hebben van de juiste tafelmanieren.  Te weten hoe je op een correcte manier mensen begroet en hoe je vervolgens met ze om gaat. Al deze zaken en nog vele andere, komen ter sprake tijdens onze Etiquette workshop in Den Bosch.

Kennis van etiquette geeft je een voorsprong op anderen. Je sociale vaardigheid en de omgang met je relaties krijgen een lift omhoog! Te weten hoe het hoort, hoe de etiquette in elkaar steekt, is een groot pluspunt. En je zult merken hoe leuk dat is!

Op gepaste wijze zal de ontvangst plaatsvinden op de locatie. Gedurende deze Etiquette Workshop in Den Bosch krijg je te maken met tafelmanieren, kennismaking met anderen, correcte conversatie, zakelijke etiquette en hoffelijkheid. Dit alles gelardeerd met hilarische anekdotes  over toppers en floppers in de wereld van de etiquette. Kortom, een alleszins aantrekkelijk evenement!

En, als je deze Etiquette Workshop in Den Bosch met goed gevolg aflegt, word je beloond met een heus etiquette certificaat!

Ook is er de mogelijkheid tot een combinatie. Zo kun je bijvoorbeeld deze Etiquette Workshop Den Bosch combineren met een lunch of diner. En op die manier kun je dan het geleerde direct in praktijk brengen. Desgewenst kunnen we onze butler ook naar je huis sturen, of naar een andere, door jou gewenste locatie. Deze Etiquettte Workshop Den Bosch leent zich bij uitstek voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

 Inclusief:
-Locatiehuur
-Te boeken op jullie gewenste dag en tijdstip.
-BTW

Andere suggesties…