Etiquette Workshop Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Ben je nieuwsgierig hoe het nu echt hoort?! Schrijf je dan in voor de Etiquette Workshop in Leiden. Want zeg je nu wc, of toilet?! En ben je bekend met de tafelmanieren? Tijdens deze Etiquette Workshop leer je het allemaal!

Zaken komen ter sprake als ‘hoe dek je de tafel’, en ‘hoe gaan nu precies de tafelmanieren’? ‘Hoe kun je mensen correct begroeten’ en ‘hoe praat ik met ze’. Al dit soort leerzame zaken worden behandeld tijdens deze Etiquette Workshop in Leiden.

Je krijgt zelfvertrouwen als je weet hoe het hoort, je sociale vaardigheden krijgen een ‘boost’ en je voelt je zelfverzekerder in de omgang met relaties. Als je de basis van de etiquette onder de knie hebt, dan heb je heel wat gewonnen! En daarbij is deze Etiquette Workshop in Leiden ook nog eens heel amusant!

Een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei voert je mee in de wereld van de etiquette.  Hij was butler bij vele belangrijke mensen. We noemen een prinses Margriet, of ex-president kandidaat Mc Cain! Jarenlange ervaring en enthousiasme zijn er debet aan, dat deze Etiquette Workshop Leiden behalve leerzaam en nuttig, ook nog eens een uitermate leuk verzetje is voor jou en je vrienden of collega’s.

Tijdens deze Etiquette Workshop in Leiden word je onder andere onderwezen in de kennismaking met mensen, correcte tafelmanieren, conversatie, wat gebruikelijk is in de zakelijke etiquette en de hoffelijkheid.

Kortom; een uiterst geslaagd groepsuitje in Leiden!

Aan het eind van de workshop krijg je een prachtig etiquette-certificaat.

Er bestaat de mogelijkheid om deze workshop te doen in combinatie met een lunch of diner. en zo wordt u als het ware in het diepe gegooid en kunt u laten zien wat u heeft geleerd op de Etiquette Workshop Leiden. Desgewenst komt onze butler ook bij je thuis of ergens op een door jou gewenste locatie.

Deze Etiquette Workshop in Leiden leent zich bij uitstek voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Etiquette Workshop Leiden is inclusief:
-Ervaren butler
-Locatiehuur
-Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
-BTW

Andere suggesties…