Etiquette Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Kom samen met je collega’s en vrienden in Rotterdam om op een onderhoudende wijze jullie etiquette-bewustzijn op te waarderen!

Onze verrassende Etiquette Workshop is namelijk leerzaam en amusant. Weet jij hoe het ‘heurt’? Want zeg je nu wc of toilet? En welke juiste en correcte tafelmanieren zijn onmisbaar? Wij hebben dit voor jullie onder elkaar gezet en hier een leuke en interactieve Etiquette Workshop in hartje Rotterdam van gemaakt!

Zorg ervoor dat je geen flater slaat tijdens die belangrijke bijeenkomst! Een goede kennis van de juiste gebruiken, tafelmanieren en begroetingen zijn onontbeerlijk. Je hoeft niet eindeloos te surfen op het internet, want wij presenteren al deze weetjes op een leuke manier tijdens deze verrassende workshop.  Van onze Etiquette Workshop in Rotterdam ga je zeker geen spijt krijgen!

Als je de juiste kennis van gebruiken en etiquette paraat hebt, dan heb je al een streepje voor. Jullie sociale vaardigheden worden effectief ge-upgrade tijdens deze Etiquette Workshop. Dit doen wij op een interactieve en humoristische wijze.

Voor de workshop gebruiken we onze sfeervolle workshoplocatie in Rotterdam, waar je binnen 1,5/2 uur kennis maakt met tafelmanieren, hoffelijkheid en de juiste zakelijke etiquette. Onze etiquette-specialist bedient je met een paar hilarische verhalen over successen en bloopers uit de geschiedenis van de etiquette. Samen maken we een leerzame reis in hartje Rotterdam! Op aanvraag kunnen we ook zorgen voor een leuk Etiquette certificaat om aan je gasten uit te delen.

Breng direct alle weetjes in de praktijk en combineer de Etiquette Workshop met een verrukkelijke brunch, lunch of diner in Rotterdam. Wil je de workshop op een eigen locatie organiseren? Ook dan kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen. Onze originele Etiquette Workshop in Rotterdam is zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

De Etiquette Workshop in Rotterdam is inclusief:
– Zaalhuur Rotterdam
– Etiquettedeskundige
– Te boeken op elke dag en tijdstip naar keuze
– BTW

Andere suggesties…