Etiquette Workshop Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 27.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wil je, je etiquette-bewustzijn weer eens opfrissen. Schuif dan samen met je gasten aan bij deze verrassende Etiquette Workshop in Utrecht. Hoe zat het ook alweer? Zegt men wc of toilet? Wat waren ook alweer de juiste en correcte tafelmanieren? Kom erachter tijdens onze sfeervolle Etiquette Workshop in Utrecht.

Want je wil uiteraard geen flater slaan bij een belangrijke gelegenheid! Daarom is het wel zo fijn om een goede kennis te hebben van de meest ideale tafelmanieren, begroetingen en hoffelijkheid. Je hoeft geen langdradig boek aan te schaffen, want wij serveren al deze weetjes speciaal voor je in een notendop. Uiteraard brengen wij deze stof tijdens de Etiquette Workshop in Utrecht ook nog op vermakelijke en grappige wijze.
Met de juiste kennis van etiquette en gebruiken heb je een grote voorsprong op je collega’s of andere contacten. Geef je sociale vaardigheden een extra boost! De juiste handelingen en de juiste teksten op het juiste moment, zullen een wereld van verschil maken!  Bovendien zult je er veel plezier aan beleven!

Wij verwelkomen je in onze sfeervolle ambiance op onze locatie in Utrecht. Bij de Etiquette Workshop in Utrecht leert je groep de beste tafelmanieren, kennismakingsrituelen, correct converseren, hoffelijkheid en etiquette bij zakelijke ontmoetingen. Onze etiquette-kenner heeft een aantal hilarische anekdotes klaar over tops en flops uit de historie van de etiquette. Samen met je gezelschap beleef je dus leerzame maar ook amusante uurtjes in Utrecht.
Leg je de Etiquette Workshop in Utrecht met goed gevolg af, dan belonen wij je met een heus Etiquette Certificaat!
Wilt je onze Etiquette Workshop in Utrecht combineren met een smakelijke, brunch, lunch of diner? Dat is zelfs ideaal. Dan kun je alle nieuwe kennis meteen in praktijk brengen! Ook kunnen we de Workshop en eventuele lunch/diner op jullie eigen locatie verzorgen. Of op een andere locaties naar uw keuze. Onze Etiquettte Workshop in Utrecht is bij uitstek geschikt voor je bedrijfsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

Etiquette Workshop Utrecht is inclusief:
– Locatiehuur
– Etiquettekenner en deskundige
– Te boeken op elke datum en tijdstip.
– BTW

Andere suggesties…