Flashmob Workshop Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Doe is gek! Durven jullie de binnenstad van Eindhoven te verblijden en vooral te overrompelen met jullie fantastische dance moves?

Met onze ‘Flashmob Workshop’ ben je verzekerd van een onvergetelijk groepsuitje! Tijdens deze workshop brengen wij de combinatie van; muziek, dans, hilariteit en teambuilding perfect samen.

Samen met onze professionele danslerares zullen jullie een verrassend optreden voorbereiden. Deze zullen jullie vervolgens op een openbare plek ergens in de binnenstad opvoeren. Voor het Piazza, op de Markt of midden op het Catharinaplein. Niets is ons te gek tijdens dit memorabele groepsuitje in Eindhoven.

Speciaal voor jou en je gezelschap hebben wij een ruimte afgehuurd, waar onze professionele dansinstructrice al op jullie staat te wachten. De keuze van het nummer waar jullie de flashmob op gaan maken is geheel aan jullie, gaan jullie de mensen verrassen met een nummer van Will.i.am of misschien Rihanna, deze keuze kunnen jullie vooraf doorgeven. Zodra iedereen de pasjes onder de knie heeft, is het tijd om je mentaal te gaan voorbereiden voor het echte werk. Om de zenuwen wat te bedwingen en jullie harde werk vooraf te belonen lassen we een korte pauze in om even bij te komen en een lekker drankje.

Wanneer iedereen er helemaal klaar voor is, verplaatsen wij ons geheel onopvallend naar een openbare plek in het centrum van Eindhoven. Dan totaal onverwachts verrassen jullie de mensen met een spetterende choreografie. Natuurlijk willen jullie thuis nog even nagenieten van jullie optreden en de reacties van de mensen dus zetten wij alles op film!

Willen jullie dat iedereen zal weten dat jullie een super leuk groepsuitje, of misschien zelfs iets te vieren hebben? Boek dan snel deze Falshmob workshop, hier zal het niemand ontgaan!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW