Floating Dinner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 98.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Bent u op zoek naar een speciaal uitje in Amsterdam en wilt u eens even lekker in de watten worden gelegd?  Dan zit u bij ons Floating Dinner Amsterdam helemaal goed! Tijdens dit groepsuitje laat onze schipper u al varend kennis maken met de Amsterdamse grachtengordel en zal onze gids uw gezelschap gaan vermaken met de leukste verhalen en anekdotes.

We beginnen deze Floating Dinner lekker ontspannen, namelijk met een vaartochtje. Normaal gesproken starten we vanaf het Centraal Station, maar mocht u ergens anders op willen stappen dan kunnen we altijd samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Als iedereen aan boord is zal koers worden gezet richting de grachtengordel. Wij zullen u graag laten zien waarom dit stukje Amsterdam  op de UNESCO Wereld Erfgoed Lijst staat en wij kunnen verzekeren; ‘’ U zult uw ogen uitkijken’’!

Na een vaartocht van ongeveer 45 minuten, gooien we ons anker uit bij het eerste restaurant. We zetten voet aan wal en zullen, in een bijzonder grachtenpand, gaan genieten van het voorgerecht. Tijdens deze Floating Diner in Amsterdam is er voldoende keus in gerechten, want niet alleen de vlees-en visliefhebbers maar ook de vegetariërs onder ons kunnen hun hart ophalen.

Nadat iedereen zijn voorgerecht heeft opgepeuzeld, stappen we weer aan boord. De volgende vaartocht van deze Floating Dinner staat namelijk al op u te wachten! Dit keer varen we richting het Oude Centrum. Terwijl de mooiste panden en bruggetjes als aangenaam decor dienen zal de gids u de spannende verhalen en grappige anekdotes vertellen.

Na het hoofdgerecht zal de gids u voor de laatste keer mee aan boord nemen om deze bijzondere avond in stijl af te sluiten en zal het dessert dienen als een kers op de taart!

Dus bent u op zoek naar een speciaal uitje in Amsterdam? Laat u dan meevoeren met deze Floating Dinner en beleef een onvergetelijke avond op de Amsterdamse grachten.

Voorbeeldprogramma Floating Dinner Amsterdam;
17.00 Vaartocht
17.45 Voorgerecht
18.30 Vaartocht
19.00 Hoofdgerecht
20.00 Vaartocht
20.45 Einde

Inclusief;
– Prive boot met schipper
– Kundige en enthousiaste (meertalige) gids
– Compleet 3-gangen diner
– Bijzondere ervaring
– BTW

 

Andere suggesties…