Foute Popquiz Diner in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Luistert u ook elke dag naar het foute uurtje op de radio, en staat u ook altijd uit volle borst mee te zingen met de nummers van de Spice Girls, de Village People en de Backstreetboys? Of houdt u het liever dichter bij huis en gaat u helemaal uit uw plaat op de nummers van Guus Meeuwis,  André Hazes en Anita Meijer?
Tijdens deze Foute Popquiz maakt het eigenlijk helemaal niet uit, want met dit hilarische groepsuitje zit u altijd goed!

Dus haal uw glitterpak maar van zolder, rits uw Australian dicht en trek uw comfortabele tuinbroek uit de kast, want onze Foute Popquiz wordt  een avond om nooit meer te vergeten!
Onze Quizmaster trakteert u bij binnenkomst op een warm onthaal! Zodra de teams bekend zijn en  iedereen er klaar voor is, kan deze Foute Popquiz in Amsterdam in alle hevigheid losbarsten. Het ene foute nummers is nog niet klaar of het volgende nummer weet zich alweer een weg uit de speakers te wurmen!

Onze Foute Popquiz  bestaat uit verschillende spelrondes, waarbij jullie in teamverband de muziekvragen zo goed mogelijk moeten beantwoorden, zingen of dansen!  Tussen de foute rondes door zullen wij u trakteren op een heerlijk driegangendiner. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gerechten en op deze manier zorgen wij dat niemand deze avond met een lege maag huiswaarts zal keren.

En hebben jullie na deze knotsgekke Popquiz de smaak goed te pakken gekregen? Dat komt dan goed uit! Want onze Foute Popquiz speelt zich op een steenworp afstand af van het Leidseplein of het Rembrandtplein. Waar jullie tot in de late uurtjes helemaal los kunnen gaan!
Zing, dans en swing lekker met ons mee en laat u vanavond maar helemaal gaan, want fout is juist heel goed vanavond!

Onze Foute Popquiz is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…