Foute Popquiz in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Lekker fout kan bijzonder leuk zijn. Weet je wat wij gaan doen? Wij draaien voor jullie Take That, de Spice Girls en Rick Astley. Kortom, alle foute muziek die ooit gemaakt is. Ook onze Hollandse ‘’helden’’ ontkomen deze dans niet. Want ook Guus Meeuwis, Rene Froger en Andre Hazes staan klaar in onze playlist. Wij brengen in Den Bosch nostalgie en hilarische gezelligheid bij elkaar!

De meest foute ambiance die je maar kunt voorstellen is het strijdtoneel van de Foute Popquiz. Te midden van versieringen en glitters ga je met jouw quizteam uit je bol.
Onze ervaren Quizmaster kent zijn klassiekers. Hij heeft bij al die Foute en nostalgische meezingers verrassende vragen paraat. Bij sommige spelrondes gaat het puur om kennis. Gokken mag natuurlijk ook. Samen met je team sta je sterk! Voor elke juist beantwoorde vraag ontvang je puntjes. Maar ook kun je scoren tijdens de opdrachten waarbij jullie gaan zingen en dansen…. Dat wordt onvergetelijk. Onze Quizmaster heeft een chique prijsje voor het team met de beste score.
Laten we vooral niet vergeten dat jullie ook nog eens van een voortreffelijk driegangen menu gaan genieten. Wat dat betreft is iedereen nu al een winnaar! Neem lekker plaats in ons Bourgondische restaurant in het hartje van Den Bosch. We gaan zo beginnen!

Onze Foute Popquiz Diner in Den Bosch is inclusief:
– Sympathieke en vrolijke quizmaster
– Overheerlijke dinergangen
– Prijsje voor het allerbeste team
– Spelmaterialen Foute Popquiz
– Zaalhuur eetzaal Den Bosch
– BTW

Andere suggesties…