Foute Popquiz Lunch Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 10 personen
 • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
 • 2.5 uur

De Foute Popquiz Lunch in Den Haag is de perfecte manier om je hele gezelschap te betrekken. Dit muzikale arrangement is een van de mooiste middagarrangementen die wij in Den Haag bieden. Alle popdecennia van onze muziekhistorie gaan wij feestelijk vieren bij deze Foute Popquiz Lunch. Van de jaren van Elvis en de Beatles tot aan de recente jaren van Lady Gaga en Adele. Onze onvergetelijke Popquiz Lunch is een heerlijk arrangement vol spanning, actieve uitdaging en culinair genieten in Den Haag.

Hoe ziet de Foute Popquiz Lunch in Den Haag er uit? In een fijn tempo serveert jullie eigen Quizmaster de fascinerende spelrondes uit. Dit gebeurt tussen de heerlijke lunchgangen door. De Foute Popquiz bestaat uit tal van onderdelen en thema’s. Speel ‘de raad de plaat ronde’ en leef je uit bij ‘de tv tunes ronde’. Natuurlijk hebben wij ook een paar nostalgische meezingers paraat waarbij je extra punten kunt verdienen! Dat wordt lachen en genieten, want deze middag gaat iedereen los!

In jullie besloten en exclusieve eetzaal in Den Haag gaat het gebeuren. Terwijl de kok van de locatie de eerste heerlijke lunchgang voorbereidt, deelt de Quizmaster jullie groep op in teams. Daarna start jullie inspirerende Quizmaster met de eerste spelronde van de Foute Popquiz in Den Haag

De variatie en hoeveelheid aan muziekfragmenten die onze Quizmaster op je afvuurt is verrassend. Tal van historische deuntjes en herkenbare hitjes komen op jullie af. Na afloop van de laatste spelronde telt onze Quizmaster de punten op. Wie is de winnaar? Gefeliciteerd met het smakelijke prijsje van de Foute Popquiz Lunch in Den Haag!

Ook in culinair opzicht is de Foute Popquiz Lunch heerlijk en verrassend. Zowel warme gerechten en koude gerechten worden smaakvol uitgeserveerd. Deze toplunch is overvloedig en gevarieerd. Van soep tot smakelijke luxe broodjes en andere heerlijkheden, alles is aanwezig. Een perfecte combinatie dus van smakelijk genieten en samen quizzen.

Maak van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje een doorslaand succes!

De Foute Popquiz Lunch in Den Haag is inclusief;
– Professionele Quizmaster
– Uitgebreide en dynamische Popquiz
– Spelmaterialen van de Popquiz
– Prijsje voor winnaars
– Huur besloten locatie Den Haag
– Heerlijke luxe lunch
– BTW

Andere suggesties…

 • Moord in het Pand Den Haag
 • Foute Popquiz in Den Haag
 • Crazy 88 Den Haag

  Crazy 88 Den Haag

  v.a  24.50  p.p (incl BTW)

  Zin in een leuke en actieve citygame in het hart van Den Haag? Zo’n spelevenement dat u nooit meer zult vergeten? Zoek dan niet verder, want wij hebben voor u Crazy 88!

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.0 uur