Foute Popquiz Lunch Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Get Events presenteert met trots de Foute Popquiz Lunch in Utrecht. Bij uitstek het meest muzikale arrangement van Utrecht. Bij dit groepsuitje vieren wij alle popdecennia uit onze rijke muziekgeschiedenis. Alle jaren van de 70’s tot nu komen aan bod. Deze heerlijk Foute Popquiz  in Utrecht is en muzikaal feest van herkenning. Tussen de smakelijke lunchgangen ga je samen met je collega’s lekker luisteren, puzzelen en meeblèren met tal van tophits.

Het verloop van de Foute Popquiz is uniek. Steevaste onderdelen van de Foute Popquiz zijn ‘de raad de plaat ronde’ en ‘de tv tunes ronde’. Ook zal niemand ontkomen aan de onvermijdelijke nostalgische meezinger. Reken maar dat iedereen lekker los zal gaan bij de Deze Foute Popquiz Lunch in Utrecht. Onvergetelijk dus!

Dit alles gaat plaats vinden in een speciaal gereserveerde eetzaal. Wij weten namelijk welke restaurants het meest geschikt zijn en wij nemen je alle zorgen uit handen. Terwijl de eerste smakelijke lunchgang wordt voorbereid, start jullie fanatieke Quizmaster met de eerste ronde van de Foute Popquiz in Utrecht. Onze Quizmaster maakt teams, maar als jullie van tevoren een indeling hebben is dat ook prima.

De verzameling muziekfragmenten die de Quizmaster in huis heeft is ongekend. Allerlei deuntjes en hitjes van verschillende popdecennia vliegen je om de oren. Na afloop maakt onze Quizmaster bekend welk team het beste scoorde. Wie wint die eervolle en smakelijke prijs?

De lunch tijdens deze Foute Popquiz is uitgebreid en origineel. Deze combi van smakelijk genieten en spelplezier zorgt voor de ultieme groepsbeleving.

Dit groepsuitje is een prima aanvulling voor je bedrijfsfeest maar ook als vrijgezellenuitje of ander vriendenuitje.  Ook verkrijgbaar bij Get Events in andere steden dan Utrecht.

De Foute Popquiz Lunch in Utrecht is inclusief;
– Bevlogen quizmaster
– Uitgebreide en attractieve Popquiz
– Spelmaterialen Popquiz
– Prijsje voor winnende team
– Huur besloten locatie Utrecht
– Heerlijke overvloedige lunch
– BTW

Andere suggesties…