Girls wanna have fun!

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.0 uur

Zin in een middagje lekker lachen en gek doen met vriendinnen in Amsterdam?

Ons Girls Wanna have fun groepsuitje is uitermate geschikt als vrijgezellenfeest met vrouwen of uitje met je vriendinnen.

In hartje Amsterdam staat een fotograaf, inclusief studio, al op jullie te wachten. Deze fotograaf staat een uur lang geheel tot jullie beschikking: sexy, gewaagde of juist gekke poses? U vraagt, hij schiet.

Dit is wellicht de enige plek ter wereld, waar je als een (nep) dame van lichte zeden, achter het rode raam gefotografeerd kunt worden Het draait bij ons alleen maar om de ” fun”. Girls fun wel te verstaan. Deze fotoshoot heet dan ook niet voor niets” Girls wanna have fun”, Een uur lang sexy pakjes, uniformpjes en jurkjes aantrekken, pruiken uitzoeken en als je dan omgetoverd bent tot “een dame van lichte zeden, dan gaat het gebeuren.!!!! Iedereen komt op de foto en natuurlijk, niet te vergeten de groepsfoto’s

In het rode raam natuurlijk, met vaak veel kijkers, maar uiteraard geen kopers.
Wie het leuk en lekker vind die neemt gerust een flesje bubbels mee . Een wel heel leuke manier om je verjaardag of vrijzellenfeestje te vieren. Het is hilarisch, maar vooral heel gezellig.

Naast een aantal afdrukken, krijgen jullie alle foto’s direct mee op een cd.

Wat jullie daar mee doen……………………

Inclusief:
– Professionele fotograaf
– Privé studio
– Make up, attributen
– BTW

Let op! Bent u opzoek naar een compleet vrijgezellenfeestje in Amsterdam. Combineer dit uitje dan met een Borrelvaart en een van onze Dinerspelen zoals een Ik Hou van Holland diner of een Moorddiner.

Tip! Boek een rondleiding door de Rosse Buurt.