Gooische Dames Spel in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zijn jullie van plan binnenkort een vrijgezellenfeestje, vriendinnen dag of verjaardaguitje te organiseren? En hebben jullie zin om samen met je vriendinnen helemaal los te gaan en de hele dag te lachen te gieren en te brullen? Dan is ons Gooische Dames Spelprogramma in Amersfoort een echte aanrader!

De serie Gooische Vrouwen werd bekeken door een ongekend aantal vaste kijkers, evenals de twee films. Dus natuurlijk mag het Gooische Dames spelprogramma niet ontbreken tijdens jullie vrijgezellenfeestje in Amersfoort! Tijdens dit spelprogramma kom je erachter wie uit jullie vriendinnengroepje een echte Gooische dame is en wie slechts doet alsof.

Ons Gooische Dames spelprogramma in hartje Amersfoort is voor alle dames die voor een dag een Gooische vrouw willen zijn. Tijdens dit hilarische groepsuitje staan teambuilding, gezelligheid en uitdaging centraal. Verschillende avontuurlijke opdrachten zullen je om je oren vliegen in het bruisende centrum van Amersfoort!

Spelverloop Gooische Dames
Onze enthousiaste spelbegeleider zal jullie in de binnenstad van Amersfoort ontvangen en in verschillende teams opdelen. Na een korte uitleg van de spelregels en het spelverloop is het tijd voor het grote Gooische avontuur! Door de ogen van Claire, Cheryl, Anouk en Willemijn zullen jullie leuke, originele, spannende en lachwekkende opdrachten uitvoeren. Zo gaan jullie op zoek naar jullie eigen ‘puppy’, maken jullie korte metten met mannen die vrouwen een borstvergroting cadeau doen en starten jullie je eigen Yoga klasje. Van de billendans tot zingen met Martin Morero, niks is te gek tijdens deze Gooische dag! Voor het vastleggen en het bewijzen van de gekke opdrachten krijgen jullie van ons een camera mee.

Het doel? Om zoveel mogelijk punten te scoren met het uitvoeren van deze opdrachten, uiteraard geheel in Gooische Dames stijl! Aan het einde van het spelprogramma zal door de spelbegeleider worden gekeken welk team heeft gewonnen en wie er dus met de felbegeerde Gooische Dames prijs vandoor gaat. Tijdens deze prijsuitreiking in de binnenstad van Amersfoort kan een lekker drankje uiteraard niet ontbreken!

Het Gooische Dames Spelprogramma is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen spelprogramma
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende Gooische team
– Op jullie gewenste dag en tijdstip
– BTW

Ons Gooische Dames Spelprogramma is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten. Bel 020-7009439 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Andere suggesties…