Gooische Dames Spel in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dit is precies wat je zoekt. Een gezellig en ludiek uitstapje voor je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of ander groepsuitje. Het Gooische Dames Spelprogramma in Leiden zit vol verrassing, hilariteit en originaliteit.

Grijp met je vriendinnen de kans om Leiden eens lekker op stelten te zetten! Beleef samen een paar uur vol sfeer, uitdaging en ongewoon plezier! Onze fascinerende missies sporen jullie aan om diverse opdrachten in het centrum van Leiden te vervullen! Vandaag testen wij jullie Gooische flair en allure…

Spelverloop Gooische Dames Spelprogramma
Onze enthousiaste spelbegeleider geeft op ons meeting point een wervelende briefing. Ook worden diverse teams ingedeeld, want wij houden van gezonde competitie! Daarna ontvangen jullie een paar cruciale spelmaterialen en vervolgens snellen jullie de straten van Leiden in. Het doel van het Gooische Dames Spelprogramma is om de missies op een onvervalste en brutale Gooische manier te vervullen! Dus werp je Gooische air en attitude in de strijd. Vandaag is alles geoorloofd!

Laat jullie gelden net als Cheryl, Anouk, Willemijn en Claire. Wij trakteren je op een paar hilarische en te gekke uurtjes in het stadshart van Leiden.

Het Gooische Dames Spelprogramma Leiden is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen Gooische Dames spelprogramma
– Consumptie pp bij prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende Gooische team
– Op iedere dag en tijd en dag naar keuze te boeken
– BTW

Andere suggesties…