Gooische Dames Spel Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Je bent op zoek naar een heerlijk groepsuitje om je personeelsfeest, vrijgezellenfeest of vriendinnendag extra glans te geven?

Het Gooische Dames spelprogramma in Rotterdam is het ideale uitje voor de brutale vrouw!

Deze avontuurlijke citygame in Rotterdam beschikt over teambuilding, sfeer, gezelligheid en uitdaging. Je gaat samen met je collega’s of vriendinnen Rotterdam onveilig maken, aan de hand van fascinerende opdrachten. Op het eind van dit boeiende spelprogramma blijkt welk team uit heuse Gooische Dames bestaat en welke dames nog even moeten oefenen… Het team dat de meeste punten scoort, wint een chique prijsje!

Gooische Dames Spelverloop
Onze inspirerende spelbegeleider ontvangt jouw gezelschap op ons meetingpoint. Na een teamindeling ontvangt iedereen de nodige spelmaterialen. Daarna ga je met gezond fanatisme en veel branie de straten van het centrum van Rotterdam in.

De missies die je meekrijgt zijn fascinerend en boeiend. Het is aan jou en je team om elke opdracht met een flinke dosis ‘Gooische air’ te vervullen.

Werp je Gooische charmes in de strijd en gedraag je voor een dag zoals Cheryl, Willemijn en consorten. Je zal samen heel wat aflachen, want de opdrachten zijn ronduit hilarisch. Zet ‘m op en ga voor die hoofdprijs!

Gooische Dames Spelprogramma Rotterdam is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen citygame
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Op elke dag en tijdstip naar keuze te spelen
– BTW