Gooische Dames Spelprogramma Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zijn jullie op zoek naar een gezellig spelprogramma om je vrijgezellenfeestje compleet te maken?

Dan is onze Gooische Dames spelprogramma echt iets voor jullie! Dit spelprogramma in hartje Amsterdam is er een voor de echte dames onder ons! Tijdens dit spelprogramma moeten jullie als Gooische dames de Amsterdamse binnenstad onveilig maken en de opdrachten vervullen. Aan het eind van dit spelprogramma zal blijken in welk team uit echte Gooische dames bestaat en welk team uit fraudeurs!

In hartje Amsterdam staat onze enthousiaste spelbegeleider al  trappelen van ongeduld. Als de groep compleet is zal de spelbegeleider de teams vormen, het spelmateriaal uitdelen en jullie met een flinke aanmoediging de Amsterdamse binnenstad insturen. Ons Gooische Dames spelprogramma bestaat uit verschillende opdrachten, deze opdrachten moeten jullie op je eigen Gooische manier zien te vervullen!

Zo moeten jullie verkleed als een dame van lichte zeden op de gevoelige plaat worden vastgelegd, maar ook zullen wij er tijdens een heuse karaoke workshop achter komen in de welk team uit de beste nachtegaaltjes bestaat.

Gooi je charmes in de strijd en ga net als Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn helemaal uit je dak!

Inclusief:
– Spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Op jullie gewenste dag en tijdstip
– BTW

 

Andere suggesties…