Gooische Dames Spelprogramma Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij bezorgen je een gezellig en hilarisch groepsuitje waarmee je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of verjaardag een doorslaand succes wordt! Kies voor verrassing, avontuur en originaliteit met het Gooische Dames Spelprogramma in Den Haag!

Deze citygame in Den Haag biedt jou en je vriendinnen een podium om Den Haag even goed op stelten te zetten!  Dit is een spelprogramma vol sfeer, gezelligheid, uitdaging en plezier. Met onze avontuurlijke opdrachten in het centrum van Den Haag hebben jullie de tijd van je leven! Welke dames uit je gezelschap hebben de meeste Gooische Dames-allure? Wij zijn benieuwd!

Spelverloop Gooische Dames Spelprogramma
Welkom bij ons meeting point in het stadshart van Den Haag. Onze vrolijke spelbegeleider wacht je groep daar op. Na de teamindeling ontvangen jullie een paar belangrijke spelmaterialen. Dan volgt een aanstekelijke uitleg van de spelregels en verloop van het Gooische Dames Spelprogramma. Vervolgens klinkt het startschot en gaan jullie teams de straten van Den Haag in. Probeer onze missies stuk voor stuk op een chique Gooische wijze te vervullen. Doe dit met je allerbeste Gooische flair en attitude.

Neem Cheryl, Anouk, Willemijn of Claire in gedachten en laat Den Haag maar merken hoe Gooisch jij bent!  Dit worden hilarische en onvergetelijke uurtjes! Zet ‘m op!Het Gooische Dames Spelprogramma

Den Haag is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen spelprogramma
– Consumptie per persoon bij prijsuitreiking
– Prijs voor het beste Gooische team
– Op elke dag en tijd en dag naar keuze te boeken
– BTW