Gooische Dames Spelprogramma in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ben je op zoek bent naar een vrijgezellenuitje vol gezelligheid, stijl en hilariteit? Dan is dit het Gooische Dames Spelprogramma het perfecte uitje voor jou!

Boost je vrijgezellenfeest of ander groepsuitje met het succesvolle Gooische Dames Spelprogramma! Tijdens deze dolle uurtjes in Breda gaan flair en originaliteit hand in hand.

Samen met je vriendinnen ga je Breda eens goed op stelten zetten! De avontuurlijke opdrachten voeren je door het bruisende centrum van Breda. Het damesteam met de hoogste Gooische-factor zal de hoofdprijs in de wacht slepen! Een vrijgezellenuitje vol gezelligheid, sfeer en een vleugje competitie.

Spelverloop Gooische Dames Spelprogramma
De spelbegeleider wacht je op bij het meeting point in het hartje van Breda.  Elk team ontvangt een setje met belangrijke spelmaterialen. Na de attractieve uitleg van de regels en het spelverloop gaat het Gooische Dames Spelprogramma van start. In de straten van Breda gaan jullie ludieke en onwaarschijnlijke missies uitvoeren. Werp je Gooische pit en allure in de strijd!

Met Cheryl, Anouk en Claire als lichtende voorbeelden gaat dat zeker lukken! Deze onvergetelijke uurtjes in Breda worden hilarisch!

Het Gooische Dames Spelprogramma Breda is inclusief:
– Enthousiaste spelleider
– Spelmaterialen Gooische Dames spelprogramma
– Consumptie pp tijdens prijsuitreiking
– Prijsje voor het beste Gooische team
– Elke dag en tijd te boeken
– BTW