Gooische Dames Spelprogramma Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Met dit gezellige groepsuitje zorg je dat je vrijgezellenfeest, vriendinnendag of verjaardagsviering een groot succes wordt! Ga voor verrassend, avontuurlijk en origineel!
Onze Gooische Dames citygame in Utrecht is de kans om met je vriendinnen lekker los te gaan en Utrecht onveilig te maken!
In dit spelprogramma zit alles: teambuilding, gezelligheid en uitdaging. Vervul onze avontuurlijke opdrachten stuk voor stuk in het centrum van Utrecht.
Onze spelbegeleider zal aan het slot van spelprogramma beoordelen welk team het hoogste Gooische Dames-gehalte heeft. Ben je er klaar voor?

Spelverloop Gooische Dames Spelprogramma
Samen met je vriendinnen kom je aan bij ons trefpunt in de binnenstad van Utrecht. Daar zal onze goedlachse spelbegeleider jullie groep opdelen in teams. Ook krijgen jullie een aantal spelmaterialen mee voor jullie avontuur in Utrecht.
Na een wervelende uitleg van de spelregels en het spelverloop gaan jullie fanatiek de binnenstad van Utrecht in.  Het doel is om alle missies op een echte Gooische manier te voltooien. Jullie doen dit met je beste Gooische charme en klasse.
In de eigenwijze stijl van Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn zul je Utrecht eens flink je hakken laten zien. Dit wordt een gezellige, sfeervolle en hilarische happening! Yes!

Het Gooische Dames Spelprogramma is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen spelprogramma
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende Gooische team
– Op elke dag en tijdstip naar keuze te boeken
– BTW

Andere suggesties…