GPS Fietsspeurtocht Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Tijdens deze fietsspeurtocht zal je zeker niet verdwalen. Want wij sturen je goed bewapend Rotterdam in. Namelijk met een ijzersterk GPS systeem als feilloze gids.

Deze GPS Fietsspeurtocht zal je bezoek aan het mooie Rotterdam speciaal en onvergetelijk maken. Een lekker actief uitje vol uitdaging en teambuilding.

Deze GPS Fietsspeurtocht wordt begeleid door onze inspirerende en enthousiaste speurtochtbegeleider. Deze geeft uitleg over de speurtocht en geeft het startsein voor vertrek!
In verschillende concurrerende teams beginnen jullie aan een ontdekkingstocht dwars door het centrum van Rotterdam. Met een stevige stadsfiets en het navigatiesysteem  op zak kan er weinig mis gaan. Het is alleen nog maar zaak om je koppie erbij te houden en al samenwerkend onze originele opdrachten te volbrengen.

Onze vragen en missies leiden je namelijk naar diverse bijzondere locaties in Rotterdam. Niet alleen is dit een uitdagende speurtocht, maar ook maak je op deze speelse wijze uitgebreid kennis met deze geweldige topstad!

Het team dat als eerste en als beste de vragen beantwoord mag naar huis met een mooi prijsje. Maak je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenviering compleet met dit groepsuitje in Rotterdam!

GPS Fietsspeurtocht Rotterdam:
– Gebruik van navigatie
– Originele speurtocht
– Enthousiaste spelleiding
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW