GPS Speurtocht Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bij deze unieke speurtocht ga je op een bijzondere wijze de weg zoeken. Hierdoor zul je Amersfoort op een verrassende wijze leren kennen. Bij dit uitdagende en originele uitje sturen wij jullie op pad in Amersfoort met een eigen GPS Systeem. En om de uitdaging nog wat verder op te schroeven, koppelen wij daar een leuke speurtocht aan. Onze exclusieve GPS Speurtocht is het ideale uitje voor teambuilding en saamhorigheid!

Origineel uitje Amersfoort
Jullie groep gaat de stad in verdeeld in verschillende teams.  Het GPS systeem laat jullie niet in de steek, want dit slimme apparaatje stuurt je effectief de juiste kant op! Voorzien van originele vragen en opdrachten trek je het knusse Amersfoort in. Wanneer de vragen zijn opgelost die bij een specifieke locatie horen, ga je verder naar de volgende plek van mysterie.

Het doel van jullie missie is om met je team als eerste terug te zijn en zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden! En wie weet val je dan wel in de prijzen…

Onze uitdagende GPS Speurtocht Amersfoort is het ultieme uitje voor je bedrijf, vriendenuitstap of andere groepsuitje. Teambuilding, plezier en avontuurlijkheid staan centraal bij dit fantastische uitstapje!

De GPS Speurtocht Amersfoort is inclusief;
– Gebruik van GPS navigatie systeem
– Originele speurtocht
– Enthousiaste spelleiders
– Consumpties
– Prijs voor het beste team

Liever een andere speurtocht? Raadpleeg onze uitgebreide mogelijkheden!

Andere suggesties…