GPS Speurtocht in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ontdek Rotterdam op een bijzonder wijze. Namelijk met onze GPS Speurtocht in Rotterdam! Bij deze geraffineerde speurtocht ga je op pad met een GPS als gids! Deze fascinerende GPS speurtocht is een heerlijke tocht door het indrukwekkende Rotterdam!

Wij hebben een uitgekiende route door Rotterdam voor je klaar liggen. Aan de hand van uitdagende opdrachten en natuurlijk de GPS ga je in verschillende teams op pad door de straten van het boeiende Rotterdam.

De GPS speurtocht start in hartje centrum waar je door onze spelbegeleider hartelijk wordt opgevangen. Door elke opdracht kom je weer wat meer te weten over het historische Rotterdam. Tijdens je tocht door Rotterdam maak je kennis met een aantal mooie en belangrijke bouwwerken, de imposante wateren en andere boeiende locaties die kenmerkend zijn voor Rotterdam.

Na de laatste opdracht keer je terug naar de begeleider en geniet je in een gezellig Rotterdams café van een borrel. Tijdens dit drankje controleert onze speurtocht begeleider de antwoorden. Het team dat als beste uit de bus komt roepen wij uit tot ‘kampioenen van Rotterdam’. Dat team wint een leuk prijsje!

Deze GPS Speurtocht is lekker actief, uitdagend, sfeervol en indrukwekkend. Dat maakt dit uitje ideaal als onderdeel van een bedrijfsfeest, een personeelsuitje of een vriendenuitje.

De GPS Speurtocht in Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleider
– 1 consumptie pp tijdens prijsuitreiking
– Gebruik 1GPS per team
– Prijsje voor het winnende team
– Garantie op heerlijk groepsuitje
– Keuze voor datum en tijd naar voorkeur
– BTW