Haagsche Inburgeringscursus

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Met onze ‘Workshop Plat Haags’ zullen wij je omtoveren tot een echte Hagenees!

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen, De Schilderswijk, Lange Poten en het PleinOh, oh, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilenMeteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijnWorkshop Plat Haags

In een cafeetje in hartje Den Haag staat onze Haagse piechem al vol verwachting op je te wachten. Deze fènuh gozâh zal deze ‘’cursus Haags praten’’ beginnen met een korte inleiding waarbij je rustig de tijd krijgt om  de kat ut de baum te zeikuh! Na deze inleiding is het tijd voor het echte werk.

Onze ‘Haagse Harrie’ gaat jullie trakteren op een aantal smeuïge Haagse verhalen, dus ga er maar even lekker voor zitten want dit wordt ouderwets genieten. Je zult erachter komen hoe je het beste een Broodjûh è mè ù moet bestellen en wat er nu eigenlijk wordt bedoeld met een Lampûhdansâh. En natuurlijk geven wij je tussendoor genoeg tijd om een lekker biertie of een andere versnapering te bestellen, maar pas wel op dat je niet toeter wordt!

Zijn verhalen & anekdotes gaan natuurlijk niet alleen over de juiste uitspraak, je krijgt ook een mooie inkijk in de cultuur en gewoontes van deze prachtige stad achter de duinen. Behalve dat deze workshop plat Haags ontzettend leerzaam is, zit dit gezellige groepsuitje ook bomvol typische humor en goeie grappen.

Onze Workshop Plat Haags is perfect geschikt als workshop voor zowel een klein als een groot gezelschap en voor bijna elke gelegenheid. Hierbij kun je denken aan een luchtige onderbreking van een meeting, vergadering of congres. Maar ook als onderdeel van een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest zit je met deze workshop Plat Haags helemaal goed!

Je kan onze Haagse Inburgeringscursus boeken op je eigen gewenste dag & tijdstip en vrijwel iedere locatie.
Ook is deze Workshop Plat Haags  heel goed te combineren met een speldiner zoals een Moorddiner of een Hou van Holland Diner.
Wij doen je graag een aanbieding op maat! Dus neem contact op voor meer informatie en wij sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte toe.

Dus klinkt dit onversneden middagje Den Haag u als muziek in de oren? Neem dan nu contact op met een van onze enthousiaste eventplanners!

Inclusief;
-Zaalhuur
-Inburgeringscursus
-BTW

Andere suggesties…