Hap en Stap Brunch Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Onze Hap en Stap Brunch is een middagje culinair genieten in Utrecht. Tijdens dit uitje zullen wij je zintuigen eens even in de watten leggen! Samen met onze professionele gidsen doe je drie verschillende speciaal door ons geselecteerde locaties aan waar je kunt gaan genieten van een heerlijke brunch.

Na Amsterdam en Maastricht heeft Utrecht het grootste aantal monumenten van alle Nederlandse steden en onze gidsen zullen tijdens dit uitje je veel van deze verborgen juweeltjes laten zien!

We starten deze hap en stap brunch met een wandeling richting de eerste locatie waar de kok een aantal heerlijkheden voor je heeft bereidt. Tijdens deze rondleiding zal de gids bij een aantal ‘’hot spots‘’ stoppen en er de leukste verhalen en de sappigste weetjes over vertellen. Je zult merken dat onze stadsgids een geestige verteller is met veel feitenkennis over Utrecht en haar historie.

Na het voorgerecht vervolgen wij de Hap en Stap Brunch Utrecht. We gaan op weg naar de twee andere locaties waar je een verscheidenheid aan lekkernijen voorgeschoteld zult krijgen. Zo combineren wij tijdens dit uitje de gezellige en indrukwekkende stadswandelingen met een heerlijk brunch. Daardoor is de Hap en Stap Brunch het perfecte uitje voor iedereen die op een smakelijke manier de binnenstad van Utrecht wil verkennen!

Natuurlijk zal tijdens de Hap en Stap tour een gang langs de pittoreske Oude Gracht niet ontbreken. Of wat dacht je van de Dom, het Neude en het Janskerkhof? Vergaap je aan de imponerende historische bouwwerken die nog steeds fier overeind staan. Bovendien, onze stadsgids heeft ook een paar fraaie verborgen plekjes in Utrecht voor je in petto… Zo leer je Utrecht van alle kanten kennen!

Inclusief:
-Professionele gids
-3-gangen brunch
-Beproefde route
-BTW

 

Andere suggesties…