Hap en Stap Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Graag laten wij u kennis maken met ons meest culinaire avondarrangement in Eindhoven. Of het nu het Hap & Stap arrangement of een Walking Dinner wordt genoemd, wij garanderen een zorgeloze culinaire avond, onder leiding van onze beste gidsen. Loopt u mee met ons avondje happen en stappen in Eindhoven?

Het startpunt van deze onvergetelijke avond houden we lekker centraal, vlakbij het Centraal Station, zodat u zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer ons ontmoetingspunt makkelijk kunt bereiken. Hier zal u worden opgevangen door onze professionele en doorgewinterde gids. Na een korte introductie waarbij het programma van de avond wordt gepresenteerd, starten we eindelijk met deze culinaire avond. Hoe we dat doen? Met een prachtige stadswandeling gevuld met grappige weetjes over de prachtigste gebouwen en leuke anekdotes over de Eindhovenaren zelf.

Nadat u heeft genoten van het eerste deel van de stadswandeling, zal de gids u begeleiden naar het eerste restaurant. Hier gaat u genieten van een heerlijk voorgerecht. We houden standaard rekening met vlees en visliefhebbers, maar uiteraard ook met vegetariërs. Voor overige dieetwensen is voldoende ruimte.

Nadat u rustig heeft kunnen genieten van het voorgerecht, staat de goedgemutste gids alweer te trappelen om u nog meer moois in Eindhoven te laten zien. Want deze oude stad heeft veel ontwikkelingen meegemaakt in de laatste decennia en dat laten we natuurlijk niet onontdekt. Met een route touristique vervolgen we het arrangement in Eindhoven naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht.

Natuurlijk laten we u ook hier weer rustig van de heerlijke gerechten genieten alvorens we met de afsluitende wandeling van het Walking Dinner Arrangement in Eindhoven starten.

Wat Eindhoven namelijk zo uniek maakt, is de combinatie van de meest prachtige en moderne architectuur met de fascinerende en ver teruggaande geschiedenis. Onze professionele gids kan en wilt u daar graag alles over vertellen tijdens dit Walking Dinner arrangement in Eindhoven.

Nadat we de laatste wandeling hebben afgerond, is het tijd voor de kers op de taart; het dessert. Geniet nog even samen met uw gezelschap van een heerlijk nagerecht. Tafel rustig na en kijk vooral met een glimlach op uw gezicht, en een goed gevulde buik terug op dit spraakmakende en bijzondere avond arrangement in Eindhoven; ons Walking Dinner Arrangement!

Inclusief:
– Professionele gids
– Culinair 3-gangen diner
– Bijzondere stadswandelingen
– BTW