Hap en Stap Tour Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

GETevents biedt je een compleet verzorgde culinaire avond, in de vorm van een Walking Dinner Den Bosch. Wij combineren een heerlijk 3-gangen diner bij 3 verschillende restaurants, samen met indrukwekkende en interessante wandelingen door het hart van deze Bourgondische stad. Ga je mee met ons Walking Dinner Den Bosch?

Culinair Walking Dinner Den Bosch
We ontmoeten elkaar op een centraal gelegen punt in het hart van Den Bosch, waar onze professionele gids al staat te springen om je te begeleiden met dit Walking Dinner Den Bosch. We starten dit culinaire arrangement met een mooie wandeling, waarbij we je een goede indruk geven van deze historische stad en zijn rijke geschiedenis. Na deze wandeling nemen we je graag mee voor het voorgerecht. Iedereen krijgt rustig de tijd om hiervan te genieten, voordat we verder gaan met het Walking Dinner Den Bosch. Een korte wandeling laat je onder andere verbazen over de mooie Sint Jan en de volledig gerestaureerde Binnendieze.

Vervolgens word je meegenomen voor het hoofdgerecht op weer een bijzondere locatie in Den Bosch. Na het hoofdgerecht zullen we de wandeling afsluiten met een heerlijk verassingsdessert.
Tijdens het Walking Dinner Den Bosch is er voldoende keuze in gerechten, ook voor de vegetariërs.

Gaan jullie met ons mee op ontdekkingsreis door deze bijzonder historische stad met onze hap en stap tour in Den Bosch?

Inclusief:
– Professionele gidsen
– Compleet 3-gangen diner
– BTW

Andere suggesties…