Hap en Trap Tour Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 70.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Iedereen heeft wel eens gehoord van een walking diner of een hap en stap tour, maar wij hebben nu iets nieuws: de Hap en Trap Tour Amsterdam.

Tijdens deze tour gaat u in plaats van een avondje happen en stappen een avondje happen en trappen.

Samen met onze gids bezoekt u op de fiets drie verschillende restaurantjes. Daar kunt u genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht.

We beginnen deze Hap en Traptour met een fietstocht richting de Grachtengordel en de Jordaan. Op een ontspannen tempo fietsen we door de voormalige volkswijk de Jordaan. Tijdens deze fietstocht neemt onze gids u mee naar de Westertoren met de Westerkerk, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt en het Johnny Jordaanplein.

U zult merken dat deze voormalige volkswijk langzaam aan is omgetoverd tot een trendy buurt, maar daarbij niks van haar oorspronkelijke gezelligheid heeft ingeboet.

Nadat de gids u kennis heeft laten maken met de Jordaan en al haar verborgen charmes, maken we een stop bij het eerste restaurant.

Na het voorgerecht gaan we weer de pedalen in vervolgen wij onze fietstocht naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. U kunt hier genieten van al het lekkers dat onze kok voor u heeft geprepareerd.

Wanneer iedereen zijn of haar buikje vol heeft gegeten, is het tijd voor het laatste tochtje richting het dessert. We fietsen door het Oude Centrum van Amsterdam en komen onder andere langs de Nieuwmarkt met de Waag, Chinatown en de Schreierstoren. Natuurlijk zullen wij de Rosse Buurt tijdens dit uitje niet overslaan.

U zult merken dat de Wallen bruist als nooit tevoren en zich tegenwoordig tot één van de gezelligste buurten van Amsterdam mag uitroepen.

Inclusief:
– Professionele gids
– Fietsen
– Beproefde route
– Onze garantie op een gezellig uitje
– BTW

Tip! Wilt u deze hap en traptour met minder personen boeken? Indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, is dit geen enkel probleem.

Let op! Wilt u toch liever een avondje happen en stappen? Geen probleem! Kijk dan snel bij onze hap en stap tour Amsterdam voor de mogelijkheden.

 

Andere suggesties…