Hard Core Comedy Show

  • Amsterdam
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Get Events verzorgt al vanaf het begin comedy shows op elke gewenste locatie in Nederland en België.
 
Nu krijgen wij nogal eens de vraag naar zogeheten ‘comedy met een bite’, dat wil zeggen een show vol snoeiharde comedy, waar onze comedians volledig los gaan en geen blad voor de mond nemen.

Naar aanleiding van deze vraag hebben een aantal comedians de koppen bij elkaar gestoken en zijn vervolgens met een nieuw ‘concept’ op de proppen gekomen; ‘de Hard Core Comedy Show’. Tijdens deze Hard Core Comedy Show gaan onze comedians op zoek naar de grenzen van het toelaatbare, en stappen hier vervolgens smalend overheen.

Onze Hard Core Comedy Show is niet voor de tere zieltjes, maar juist voor de liefhebber, de fijnproever van het hardere werk. Mensen met een open geest, een groot gevoel voor humor en een dito incasseringsvermogen. Tijdens deze comedy shows zullen onze comedians hun ongezouten mening over allerhande zaken geven, en daarbij wordt niets en niemand gespaard. De ene na de andere grap zullen zij op u afvuren en ook de nodige interactie zal tijdens deze show niet uit de weg worden gegaan.

U hoeft niet op zoek te gaan naar een motto, een thema, of een diepere laag, want die ontbreekt meestal toch!  Het gaat tijdens deze ‘Hard Core Comedy Show’ puur om de lach en alles wat daarmee samenhangt. Onze comedians zullen alles uit te kast halen, en hun uiterste best doen om u onbedaarlijk aan het lachen te maken en daarbij zijn alle middelen geoorloofd!

Dus als u op zoek bent naar een onvergetelijke en hilarische avond samen met uw vrienden of collega’s dan is deze Hard Core Comedy Show op uw lijf geschreven,

Al naar gelang uw budget kunt u kiezen voor 1 comedian of desnoods een volledige show met meerdere comedians en een mc( master of ceremonies.)

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie en/of een boeking!