Hou van Holland Diner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Speel samen met ons het ”Hou van Holland Diner” in Breda en beleef een groepsfeest of personeelsuitje om nooit meer te vergeten. Het Hou van Holland Diner is een nostalgisch gezellig Speldiner in hartje Breda.

In een van onze speciaal geselecteerde restaurants in het centrum van Breda staan de feestelijk gedekte tafels al klaar. Hier worden jullie hartelijk ontvangen door één van onze eigen Quizmasters en als iedereen is opgedeeld in teams kan het Hou van Holland Diner in Breda beginnen.

Het Hou van Holland Spel
Tussen de gangen van het drie gangen keuze menu wordt het altijd hilarische Hou van Holland spel (bekend van t.v.) gespeeld. We beginnen, als opwarmertje, met de algemene kennis ronde. Waar staan de afkortingen HEMA of de VOC eigenlijk voor? Wie heeft de zilvervloot gewonnen? Het lijkt allemaal zo simpel maar weet jij het hoofd koel houden?

De volgende ronde van het Hou van Holland spel wordt gespeeld voor het hoofdgerecht komen de spelling-ronde, herken het fragment en de uitbeeldronde aan de beurt. We zullen hier niet alles uit de doeken doen anders zullen sommige zich te goed gaan voorbereiden!

Bij het Hou van Holland Diner is het Diner natuulijk net zo belangrijk als het Spel!

Wij hebben speciaal restaurants geselecteerd in Breda die geschikt zijn voor het Spel en aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het driegangendiner biedt voor ieder wat wils, voor de carnivoren en herbivoren onder ons, en op aanvraag zelfs glutenvrij!

Ik Hou van Holland Breda is Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Ons Hou van Holland diner is in heel Nederland te spelen. Heb je zelf een locatie in gedachten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.