Hou van Holland Diner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je op zoek naar een Thema Diner in Den Bosch, dat zijn weerga niet kent? Eentje die jou en je gezelschap niet snel zullen vergeten? Eentje die jullie feestavond tot een ongekend hoogtepunt zal brengen? Welkom bij ons Hou van Holland Diner! Een bijzonder gezellig speldiner in Den Bosch!

Welkom op onze knusse locatie in het centrum van deze mooie en historische stad. Tijdens ons populaire speldiner Den Bosch zorgen wij ervoor dat je niets te kort komt. Je wordt verwend met een heerlijk 3-gangen diner. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er voor ieder wat wils is, want je hebt te allen tijde de keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Andere dieetwensen zijn natuurlijk geen enkel probleem met ons speldiner Den Bosch.

Hou van Holland Speldiner Den Bosch
Naast een heerlijk 3-gangen keuzemenu, trakteren wij jullie deze avond op ons populaire Hou van Holland Speldiner in Den Bosch. Onder leiding van onze eigen immer enthousiaste spelbegeleid(st)er(s), spelen jullie in teams dit vaderlandse spel. Door middel van verschillende spelrondes, stellen we jullie kennis over ons mooie kikkerlandje op de proef. Een uitgelezen kans om je collega’s, vrienden of familie uit te testen! Tijdens dit speldiner doen we dit niet alleen door de welbekende Algemene Kennisronde, maar ook door leuke muziekfragmenten, uitbeeldingsopdrachten en natuurlijk een o-zo gezellig Verjaardagsronde!

Bereid je maar goed voor, want wie weet sturen we na dit Speldiner Den Bosch wel iemand op inburgeringscursus!

Ons Hou van Holland Speldiner Den Bosch is te boeken op jullie gewenste datum en tijdstip!

Inclusief:
– Privézaal
– Compleet 3-gangen keuzemenu
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Hilarisch Hou van Holland spel
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…