Hou van Holland Diner Spel Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben jij ook zo gek op Holland? Komt dat even goed uit! Gedurende dit boeiende Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort testen wij jullie kennis over ons koude kikkerlandje.

Je wordt bij aankomst in een sfeervol restaurant in Amersfoort hartelijk verwelkomt door onze eigen Linda. Deze goedlachse quizmaster deelt jouw gezelschap op in verschillende teams. Voor we beginnen zullen zij de spelregels van dit aanstekelijke ‘Hou van Holland dinerspel’ haarfijn uitleggen. Daarna kan de Holland-strijd losbarsten en heb je de tijd van je leven!

Hou van Holland Diner spelverloop
Ons sfeervolle Hou van Holland dinerspel kent verschillende rondes. Deze gevarieerde rondes worden tussen de heerlijke gangen door gespeeld. Bij het Hou van Holland dinerspel in Amersfoort gaan we van start met een lekkere warming-up; de algemene kennisronde! Weet jij hoeveel Waddeneilanden Nederland rijk is? Wat is het percentage Hollanders dat zichzelf te dik vindt?  Je kent de HEMA, maar waar zijn deze letters eigenlijk afkorting van? Dit is een kleine greep van de verrassende vragen die je krijgt voorgeschoteld.

Na een smakelijk voorgerecht beginnen de echte speelrondes van deze oergezellige Ik Hou van Holland Quiz in Amersfoort. Hoe ga jij scoren bij de spellingronde? Was het nou ‘pannekoek’ of ‘pannenkoek’ en schreven we nou ‘oma’tje’ of ‘omaatje’?  Een hilarisch onderdeel van dit spel is steevast de uitbeeldingsronde. Of wat dacht je van ‘Herken het Fragment’? De antwoorden liggen voor het grijpen, maar kan jouw team het hoofd koel houden tijdens deze hectische strijd?

Dit Ik Hou van Holland speldiner is een happening vol spanning, gezelligheid en plezier! Wie mag zich na afloop de terechte winnaar noemen en met de felbegeerde hoofdprijs het restaurant verlaten? Ons Hou van Holland Spel is een event vol nostalgie en gekkigheid. Het is bij uitstek geschikt voor je terugkerende bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenparty.

Het Ik Hou van Holland Diner spel in Amersfoort is Inclusief:
– Professionele Quizmaster
– Heerlijk driegangenmenu
– Spelmaterialen
– Prijs voor winnend team
– BTW

Let Op! Dit geweldige Hou van Holland diner spel is niet alleen in Amersfoort maar in ons hele land te spelen. Heb je zelf een andere speellocatie in Amersfoort in gedachten? Bel of mail ons gerust voor meer info of een offerte op maat.

Andere suggesties…