Hou van Holland Dinerspel Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je ook zo dol op Holland? Komt dat even goed uit!

Tijdens deze dinnergame in Alkmaar vol gezelligheid zullen wij jullie kennis over ons koude kikkerlandje eens danig op de proef stellen. De meest uiteenlopende vaardigheden worden getest.

Nostalgische dinnergame Alkmaar
Bij binnenkomst word je verwelkomd door onze eigen Beau of Linda. Zij zullen jouw gezelschap in teams verdelen en de speluitleg geven. Als alle teams er klaar voor zijn, zal de quizmaster het startschot geven en kan de strijd beginnen.

Het spelprogramma bestaat uit verschillende rondes, welke telkens tussen de gangen van het diner door worden gespeeld. We beginnen met een warming-up, namelijk de algemene kennisronde. Tijdens deze ronde zullen de vragen je om de oren vliegen. Hoeveel Waddeneilanden kan je opnoemen? Hoeveel procent van de Nederlanders steekt wel eens een jointje op? Of wat betekent de afkorting HEMA?!

Op al deze en heel veel meer vragen krijg je het antwoord.

Na het voorgerecht volgen de andere rondes. Zo komt er o.a. een spellingsronde voorbij. Want is het nou: pannekoek of pannenkoek, oma’tje of omaatje?Ook hebben we een uitbeeldingsronde en ‘Herken het fragment’.

Het lijkt zo makkelijk, maar weet je in het heetst van de strijd het hoofd koel te houden?

Aan het slot van dit avondarrangement vol gezelligheid, wordt duidelijk welk team als winnaar uit de bus komt, met de felbegeerde hoofdprijs zal strijken en de eeuwige roem verwerft.

Dus ben je toe aan een avondje vol hilariteit, nostalgie en lekker eten? Doe dan mee met ons Hou van Holland Dinerspel.

Dit dinerspel leent zich vooral voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…