Hou van Holland Dinerspel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Natuurlijk houden wij van Holland, maar hoeveel weten wij er eigenlijk van? Daar zul je tijdens deze dinnergame achter komen.

Tijdens deze spannende doch hilarische speldiner combineren wij onze Hou van Holland dinner game met een heerlijk driegangendiner. Als iedereen zijn of haar plaats heeft gevonden en als de glazen zijn gevuld, dan zal onze eigen Beau of Linda het startschot geven en zullen wij Utrecht op haar grondvesten doen schudden.

We beginnen het Hou van Holland dinerspel met een algemene kennisronde. Hoeveel procent van de Nederlanders loopt meer dan 1 dag in dezelfde onderbroek? Hoeveel medelanders steekt er wel eens een jointje op? Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar weet u uw hoofd koel te houden?

Als de eerste ronde voorbij is en de punten geteld zijn, zal het hoofdgerecht worden geserveerd en kun je even op adem komen voor de volgende spannende rondes van dit speldiner. Deze rondes zullen onder andere bestaan uit het bieden: hoeveel steden van de Elfstedentocht kun je opnoemen? En hoeveel smurfen wonen er eigenlijk in dat smurfendorp? Ook komt er een spellingsronde en een muziekquiz aan te pas.

Kortom, al uw vaardigheden zullen tijdens deze Hou van Holland dinnergame uitgebreid op de proef worden gesteld.

Als uiteindelijk alle punten zijn vergaard en de rook is opgeklaard, zullen we weten welk team zich tot grote winnaar mag uitroepen en welk team met zijn staart tussen de benen zal afdruipen.

Inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Prijs voor het winnende team
– Het Hou van Holland Spel
– BTW

Let op! Onze Hou van Holland diner is in heel Nederland te spelen. Hebben jullie zelf een locatie in gedachten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tip! Houd je toch niet zo heel veel van Holland of ben je op zoek naar een ander speldiner. Kijk bij onze avondarrangementen voor onze andere dinnergames, zoals een Popquizdiner of een Moorddiner.

Andere suggesties…