Hou van Holland High Tea

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Zin in een oergezellige middag in Amersfoort met vrienden, collega’s of ander gezelschap? Combineer top vermaak met een heerlijke lunch of high tea! De ik Hou van Holland Lunch in Amersfoort is een uitstapje naar uw hart. Door dit sfeervolle spelprogramma te verbinden met een voortreffelijke lunch of high tea ontstaat het ideale groepsarrangement in Amersfoort.

Wij regelen voor jullie een sfeervol restaurant in het hart van Amersfoort. Daar zul je onder leiding van onze enthousiaste Quizmaster de onvergetelijke ik Hou van Holland Quiz spelen. Reken erop dat je tussen de spelrondes door in de watten wordt gelegd met onze uitmuntende high tea of lunch.

Ik Hou van Holland Quiz Amersfoort
De verschillende rondes van de Ik Hou van Holland Quiz testen de teams waarin jullie gezelschap is opgedeeld. Speel de algemene kennisronde en laat zien wat je allemaal weet van ons Koninkrijk. Altijd leuk is de uitbeeldingsronde. In deze ronde ga je zoveel mogelijk bekende Nederlanders uitbeelden. Jullie gezelschap maakt een hilarische middag mee! Voor de wijsneuzen uit je groep hebben we de onmisbare spellingsronde, maar je gaat ook bieden tijdens deze ‘Ik Hou van Holland Quiz’. De vragen zijn afwisselend en uitdagend. Hoeveel Elfstedentochten zijn er gehouden? Welke winnaars kun je noemen? En ga zo maar door…

Lunch of High Tea
Dit arrangement is zo uitgekiend dat tussen de spelrondes van de ik Hou van Holland Quiz allerlei heerlijkheden voorbij komen. Bij deze lunch of high tea in Amersfoort kun je je tegoed doen aan royale sandwiches, authentieke scones, lekkere bonbons en natuurlijk heerlijke thee en andere dranken.

Samenvattend: onze ik Hou van Holland Quiz zit vol sfeer, nostalgie en pret. In combinatie met de overvloedige high tea of lunch kies je voor een totale belevenis. Kortom: een gedenkwaardig groepsuitje en een fantastische ervaring!

Het Hou van Holland High Tea is inclusief;
– Ervaren Quizmaster
– High Tea (sandwiches, scones, bonbons, quiche en drankjes)
– Hou van Holland Quiz Amersfoort
– Prijs voor het beste team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– BTW

Let op! Twijfel je aan deze Quiz maar zoek je wel een soortgelijk groepsuitje in Amersfoort? Raadpleeg dan ons uitgebreide aanbod aan dagprogramma’s in Amersfoort.

Overigens kun je onze geweldige Ik Hou van Holland Quiz ook spelen in combinatie met een uitgebreid diner. Zo hebben wij ook het ik Hou van Holland Diner Amersfoort. Of raadpleeg ons overzicht van andere bedrijfsuitjes in Amersfoort.

Andere suggesties…