Hou van Holland Kerst Borrelvaart

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De kerst is weer in aantocht. Veel mensen kijken uit naar deze tijd van het jaar, om de gezelligheid, het lekkere eten en misschien wel wat cadeau’s. Wij geven u een gloednieuwe reden om uit te kijken naar deze tijd van het jaar! Namelijk door onze Hou van Holland Kerst Borrelvaart! Deze Hou van Holland Kerst Borrelvaart staat garant voor een gezellig samenzijn in hartje Amsterdam, tijdens uw vrienden-, familie- of bedrijfsuitje. Grijp nu uw kans en boek onze Hou van Holland Kerst Borrelvaart!

Kom maar snel naar Amsterdam, want wij hebben een prachtige privé borrelboot voor u klaarliggen. De schipper zal de trossen losgooien, nadat iedereen rustig aan boord is gestapt. Onze eigen Linda de Mol is ook aanwezig en zal jullie de aankomende 1.5 uur vermaken met ons befaamde Hou van Holland Kerst Spel!

Nadat jullie gezelschap is opgedeeld in verschillende teams, kan de strijd losbarsten! Door middel van verschillende hilarische spelrondes wordt al snel duidelijk welk team de echte kaaskoppen bevat en welk team zich in kan schrijven voor een inburgeringscursus. Buiten de welbekende Algemene Kennis Ronde stellen we jullie muziekkennis op de proef en laten we jullie onder andere spellen en uitbeelden. Natuurlijk dit alles in het teken van Kerst! Hoeveel lichtjes zitten er in een gemiddelde kerstboom? Wat zijn de namen van de rendieren en wat is het meest gedraaide kerstnummer aller tijden? Denkt u het antwoord op deze vragen te weten?

Natuurlijk hebben we ook aan de drankjes gedacht tijdens de borrelvaart, want alle drankjes vanuit de Hollandse bar zijn inclusief. Er zullen ook wat knabbelhapjes worden geserveerd.

Varen jullie mee met onze bekende en altijd gezellige Hou van Holland Kerst Borrelvaart?

Inclusief:
– Privé boot
– Schipper
– Onbeperkte Hollandse Bar (bier, wijn, fris)
– BTW