Hou van Holland Kerstdiner Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Het Kerstfeest staat weer voor de deur, de tijd van gezellig samenzijn met familie en vrienden. En speciaal voor deze koude kerstdagen hebben wij ons heerlijke Hou van Holland Diner in een ‘kerstjasje’ gestoken.

Het Hou van Holland Kerstdiner in Alkmaar is een super gezellig speldiner en perfect geschikt als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeestje. Dus hebben jullie zin in een gezellig groepsuitje kom dan naar het in het feestelijk versierde centrum van de Kaasstad.

Hou van Holland Kerstdiner in Alkmaar
Hier in het centrum hebben wij namelijk een sfeervolle privéruimte speciaal voor jullie gezelschap geheel in kerststijl versierd. Wanneer iedereen met een lekker drankje in zijn of haar handje een plaatsje aan een van de mooi opgedekte tafels heeft weten te bemachtigen, zal een van onze goedlachse quizmasters het spits afbijten.

Jullie beginnen dit ‘kerst spektakel’ met het formeren van teams en het aanwijzen van de teamcaptains. Zet de kerstmutsen maar op, want het is tijd om deze kerst eens goed beginnen!

Tijdens dit Hou van Holland Kerstdiner staat het kerstfeest natuurlijk centraal! Het Hou van Holland Speldiner bestaat namelijk uit verschillende spelrondes welke tussen de gangen van het diner door worden gespeeld en natuurlijk zijn elk van deze rondes geheel in kerststijl.

Tijdens de eerste spelronde, de Algemene Kennisronde, zullen wij jullie kennis over ons kerstfeest eens uitvoerig gaan testen. Hoeveel kerstbomen worden er jaarlijks verkocht? En hoeveel ballen hangen en nu gemiddeld in? Weten jullie het antwoord?

Maar tijdens het Hou van Holland Kerstdiner gaan we natuurlijk ook slogans raden, meezingers meezingen, we vieren de verjaardag van de Kerstman, we gaan bieden en het beroemde rad zal deze avond niet ontbreken!

Kortom: we halen alles uit de kast om dit gezellige kerstuitje tot een groot succes te maken!

Driegangendiner
Natuurlijk gaan we ook lekker eten tijdens kerst. En daarom spelen we het Hou van Holland kerstspel tussen de gangen door. Tijdens het diner hebben jullie de keuze uit een vlees, vis en vegetarisch gerecht en uiteraard is het geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen.

Aan het eind van de avond is het tijd om alle punten bij elkaar op te tellen, en het winnende team bekend te maken! Natuurlijk overhandigen we dit team een leuke en bijpassende prijs en gaan zij daarnaast met de eeuwige roem naar huis!

Ons Hou van Holland Kerstdiner is een perfect en avondvullend groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest in Alkmaar!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Kerst quiz
-Prijsje voor het winnende team
-BTW