Hou van Holland Kerstdiner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Maak er dit jaar een unieke kerstviering van en boek het Hou van Holland Kerstdiner in Amersfoort. Combineer een heerlijk en overvloedig Kerstdiner met het onvergetelijke Hou van Holland spel. Uw gezelschap wordt door onze spelbegeleider hartelijk ontvangen in een knus restaurant in hartje Amersfoort. Onze eigen Linda deelt uw gezelschap op in fanatieke teams. Dit Hou van Holland Kerstdiner wordt een sfeervolle happening!

Wie van u weet het meest van ons kleine kikkerland? Gedurende de algemene kennis ronde kunt u er lekker inkomen. Natuurlijk zijn de onderwerpen en vragen volledig afgestemd op onze traditionele feestmaand: december. Met name de Kerst staat centraal bij dit fijne Kerstdiner in Amersfoort!

Na de eerste spelronde volgt een smakelijk voorgerecht. En tussen de volgende gangen door zullen de vervolgrondes van ons feestelijke Hou van Holland Kerstdiner gespeeld worden. U kunt er zeker van zijn dat het Hou van Holland Kerstdiner een groot succes is! Boek nu deze heerlijke en gezellige avond vol sfeer en plezier.

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk driegangenmenu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW