Hou van Holland Kerstdiner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Het is weer bijna kerst! En je weet natuurlijk wat dit betekend? Het is weer tijd voor het gezelligste kerstdiner van de stad, namelijk; ‘het Hou van Holland Kerstdiner’!

Ons Hou van Holland Kerstdiner in Amsterdam is een uitermate gezellig speldiner en of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje, één ding kunnen wij je verzekeren, met dit oergezellige speldiner zitten jullie er warmpjes bij deze kerst.

Dit kerstuitje vindt plaats in hartje Amsterdam. Hier hebben wij een sfeervolle privéruimte rijkelijk versierd, dit natuurlijk helemaal in kerststijl!

Als iedereen zijn of haar plaatsje aan een van de mooi gedekte tafels heeft gevonden, zal de quizmaster een wervelende introductie van het spel geven.

De teams worden geformeerd en de spelregels uitgelegd! Elk team krijgt een teamcaptain aangewezen. Tijd om deze kerst eens goed beginnen!

Tijdens dit Hou van Holland Kerstdiner staat, behalve ons koude kikkerlandje, het kerstfeest centraal! Alle spelrondes zijn namelijk geheel in kerststijl.

Tijdens de eerste spelronde, de Algemene Kennisronde, zullen wij jullie kennis over ons kerstfeest eens uitvoerig gaan testen.

Hoeveel kerstbomen worden er jaarlijks verkocht? En hoeveel ballen hangen en nu gemiddeld in? Weten jullie het antwoord? Buiten deze Algemene Kennisronde, vieren we de verjaardag van de Kerstman, gaan we bieden, uitbeelden, spellen, rad draaien en natuurlijk zal de muziekronde niet ontbreken! En gaan jullie uit volle borst meezingen ( en misschien wel meedansen ) met de o zo bekende kerstklassiekers.

Kortom: we halen alles uit de kast om dit gezellige groepsuitje tot een groot succes te maken!

Het Hou van Holland ‘Kerstspel’, spelen we tussen de gangen van een heerlijk diner door. Tijdens elke gang laten we jullie rustig van de gerechten genieten, alvorens we verder gaan met het spel. Uiteraard is het geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen.

Aan het eind van de avond is het tijd om alle punten bij elkaar op te tellen, en het winnende team bekend te maken! Natuurlijk overhandigen we dit team een leuke en bijpassende prijs en gaan zij daarnaast met de eeuwige roem naar huis!

Ons Hou van Holland Kerstdiner is een perfect en avondvullend groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest in Amsterdam!

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk driegangenmenu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW