Hou van Holland Kerstdiner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

December is de maand van gezellig samenzijn met je vrienden, familie en of collega ́s en speciaal voor tijdens deze decembermaand hebben wij ons immens populaire Hou van Holland Diner in een ‘kerstjasje’ gestoken en omgetoverd tot een Hou van Holland Kerstdiner.

Ons Hou van Holland Kerstdiner in Breda beloofd een avond te worden vol gezelligheid, humor en natuurlijk lekker eten.

Wie kent het Ik hou van Holland spel nou niet? En vanavond speel je het hou van Holland spel samen je vrienden, collega’s of familie in hartje Breda.

In een van onze restaurants in het centrum van Breda hebben wij een privéruimte feestelijk versierd. Hier zal onze quizmaster jullie hartelijk welkom heten. Onze quizmaster zal de spelregels uitleggen en de teams bekend maken. Als ieder team een originele teamnaam heeft en natuurlijk een teamcaptain, is het tijd om de kerstmutsen op te zetten en het kerstfeest dit jaar eens goed te beginnen!

Het Hou van Holland Kerstspel is opgedeeld in verschillende spelrondes, waarbij je onder andere te maken kan krijgen met de meest uiteenlopende vragen en spelrondes.

We beginnen de avond met de algemene kennisronde; ‘Hoeveel kerstbomen worden er jaarlijks verkocht? En hoeveel ballen hangen en nu gemiddeld in? Weten jullie het antwoord?

Maar tijdens het Hou van Holland Kerstdiner gaan we natuurlijk ook slogans raden, meezingers meezingen, we vieren de verjaardag van de Kerstman, we gaan bieden en het beroemde rad zal deze avond niet ontbreken!

Natuurlijk gaan jullie tijdens deze kerst ook lekker eten en zullen wij jullie tijdens dit speldiner trakteren op een heerlijk 3-gangen keuzemenu, waarbij er altijd de keuze is tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Willen jullie de kerst dit jaar eens goed beginnen reserveer dan ons Hou van Holland kerstdiner en trakteer jezelf op een onvergetelijk kerst uitje in Breda!

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk driegangenmenu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW