Hou van Holland Kerstdiner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Een bijzonder kerstdiner in Den Bosch boek je bij Get Events! Ho Ho Ho! Want tijdens deze feestdagen hebben wij een wel heel gezellig kerstdiner in Den Bosch voor jullie in petto. Wij zorgen ervoor, dat deze feestdagen niet snel zullen worden vergeten met ons Hou van Holland Kerstdiner. Een hilarische avond vol met vaderlandse kerstgevoelens.

Heerlijk Kerstdiner Den Bosch
De Kerstman, of de kerstvrouw heet jullie van Ho-Ho-Harte welkom in jullie gezellig aangeklede privéruimte voor dit bijzondere avondje uit in Den Bosch. Tijdens dit arrangement verzorgen wij een heerlijk 3-gangen keuzemenu, waarbij er altijd de keuze is tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Hilarisch Hou van Holland Kerstdiner Den Bosch
Buiten dit heerlijke kerstdiner Den Bosch, spelen wij vanavond met jullie het Hou van Holland Kerstspel! Onder leiding van onze eigen Kerstman of Kerstvrouw zullen de leukste vragen over ons eigen kikkerlandje wordt afgevuurd. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren en er uiteindelijk vandoor te gaan met de welverdiende prijs. Tussen de gangen van het kerstdiner Den Bosch door, zal dit befaamde spel worden gespeeld. Wij zorgen ervoor dat er verschillende spelrondes worden gespeeld, zodat niet alleen jullie Algemene Kennis op de proef wordt gesteld, maar ook jullie muziekkennis en jullie uitbeeldingsvermogen! Dit allemaal in het kerstthema! Tijdens dit kerstdiner Den Bosch wordt al snel duidelijk wie van jullie gezelschap de grootste kaaskop is en wie er beter kan fungeren als kaaskorstje!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Kerstspel
-Prijsje voor het winnende team
-BTW