Hou van Holland Kerstdiner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

De Kerstman is weer bijna in ons land! En weet u wat dat betekend? Juist! Het is weer tijd voor het meest spectaculaire, meest grandioze en gezelligste kerstuitje in Den Haag! Ons Hou van Holland Kerstdiner is het meest geslaagde personeelsuitje, bedrijfsfeestje of familiefeestje dat u heeft beleefd!

Wat maakt dit kerstuitje in Den Haag nu precies tot zo’n succes? Dat begint bij een sfeervolle privé ruimte, midden in het centrum van deze politieke stad. Prachtig versierd en helemaal in kerststijl wordt u ontvangen door onze bekwame quizmaster. Nadat u een plekje naar wens heeft uitgezocht aan de mooi opgemaakte tafel, zal de quizmaster een wervelende introductie van het spel geven.

Niet alleen worden de spelregels uitgelegd, maar ook de teams worden geformeerd! Elk team krijgt een teamcaptain aangewezen. Tijd om te beginnen! Ons Hou van Holland Kerstspel staat – u raad het al – helemaal in teken van ons geweldige Holland in tijden van kerst! Alle spelrondes zijn daar op aangepast en we zullen u eens flink aan te tand voelen tijdens de eerste spelronde, de Algemene Kennisronde!

Hoeveel kerstbomen worden er jaarlijks verkocht? En hoeveel ballen hangen en nu gemiddeld in? Weet u het antwoord? Buiten deze Algemene Kennisronde, vieren we de verjaardag van de Kerstman, gaan we uitbeelden en natuurlijk ontbreekt ook de Muziekronde niet!

Kortom: we halen alles uit de kast om dit uitje tot een groot succes te maken!

Het Hou van Holland Kerstspel, spelen we tussen de gangen van een heerlijk diner door. Tijdens elke gang laten we u rustig van de gerechten genieten, alvorens we verder gaan met het spel. Uiteraard is het geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen.

Aan het eind van de avond is het tijd om alle punten bij elkaar op te tellen, en het winnende team bekend te maken! Natuurlijk overhandigen we dit team een leuke en bijpassende prijs en gaan zij daarnaast met de eeuwige roem naar huis!

Ons Hou van Holland Kerstdiner is uw groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest in Den Haag bij uitstek!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Kerstspel
-Prijsje voor het winnende team
-BTW